Vi paddlar för en bättre värld

Paddla för Musikhjälpen är ett initiativ startat av Pelle Stafshede & Melker of Sweden med målet att samla både privatpersoner och företag inom sveriges outdoor community och engagera dem att bidra till Musikhjälpen.

Genom åren har vi testat lite olika koncept där den enda gemensamma nämnaren har varit paddling. Vi har paddlat stafett från Stockholm till buren. Vi har bosatt oss på en skuta där vi ordnat med livemusik och kajaktaxi till och från båten. Vi har åkt från stad till stad och paddlat med de lokala paddlingsklubbarna och nu de sista åren har vi hittat vårt vinnande koncept, att hålla 2 kajaker paddlandes, dygnet runt, under hela musikhjälpen och bjuda in allmänheten att hjälpa till med paddlingen.

Viktiga personer genom åren

Sören Kjellkvist

Sören kjellkvist är proffesionell äventyrare och var med oss när vi drog igång paddla för musikhjälpen 2015. Sören deltog och var tonsättande i projektet 2015 och 2016.

Läs mer om Sören här

Elle Nikishkova

Elle är proffesionell utekock och var medarrangör av Paddla för musikhjälpen under 2016 och 2017. 2017 var Elle ansvarig över all matlaging vi gjorde på de stora torgen längst med E4 norrut då vi paddlade på dagarna och samlade pengar på kvällarna.

Läs mer om Elle här

Linda Åkerberg

Linda är proffesionell äventyrare och fotograf. Hon hjälpte till med dokumentering av paddla för musikhjälpen under åren 2017-2020. Alla de snyggaste bilderna ni ser från oss kommer med stor sannolikhet från henne!

Läs mer om Linda här

Emil Gyllenberg

Emil kom in i projektet efter att ha paddlat kajak runt svenska kusten i en Melkerkajak 2016, sedan dess har han haft en fast plats i projektteamet och ansvarar än idag över de logistiska och praktiska delarna under paddla för musikhjälpen veckan.

Pelle Stafshede

Pelle startade projektet och är än idag spindeln i nätet som håller ihop projektet Paddla för musikhjälpen.