Paddla för Musikhjälpen – För en värld utan barnarbete!

144 timmars paddling

Under hela Musikhjälpenveckan kommer vi att hålla igång två kajaker dygnet runt, paddlandes runt Kungsholmen – vilket blir totalt 144 timmar!  

För att genomföra detta behöver vi din hjälp! Haka på och paddla ett varv runt Kungsholmen och hjälp oss hålla kajakerna i rörelse! Bidra med 100 kr och paddla en av kajakerna runt ön (tar cirka två timmar) – eller bidra med 300 kr, så får du dessutom käk, en plats i bastun @ Paddla i Pampas och härligt häng tillsammans med Paddla för Musikhjälpengänget!  Vi fixar såklart kajaker, utrustning för vinterpaddling och en värmande bastu. Boka din paddeltur via schemat här nedanför!

#PaddlaFörMusikhjälpen

Härligt häng hos Paddla i Pampas

Under hela Musikhjälpenveckan 13 – 19 december håller vi dessutom Paddla i Pampas öppet dygnet runt! Här serverar vi enklare måltider och drycker, men framförallt erbjuder vi en härlig plats att umgås och sprida den godhet och kärlek som Musikhjälpen innebär.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Årets tema; För en värld utan barnarbete

Alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det tvingas just nu 160 miljoner barn i världen till barnarbete. De sliter på stekheta åkrar, utsätts för gifter i osäkra fabriker, kryper i trånga gruvgångar och städar bakom stängda dörrar där ingen ser vad som händer.  

Mer om hur vi tillsammans med Musikhjälpen 2021 ökar kunskapen och engagemanget för en värld utan barnarbete.

#paddlaförmusikhjälpen

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.